top of page

Visagie

Make-up

Voor een feest of bijzondere gelegenheid kunt u bij Beautysalon Puur Schoonheid terecht voor een dag/avond make-up en bruidsmake-up.

Bruidsmake-up is de belangrijkste start voor de mooiste dag van je leven. Het is een make-up voor overdag, voor 's avonds, maar ook een make-up voor de foto's en eventueel video. Voor overdag geldt dat het niet te zwaar moet zijn, maar tegelijkertijd mag het best wel opvallen, omdat de make-up in het avond(kunst)licht en make-up op foto's minder opvalt.

De minerale make-up van beMineral is daarvoor zeer geschikt. De minerale foundation dekt oneffenheden perfect en geeft een natuurlijke uitstraling. De finishing powder zorgt er daarna voor dat je make-up de hele dag perfect blijft zitten en dat je huid niet gaat glimmen (i.v.m. reflectie van flitslicht).

Wil je zeker zijn van een mooi en langdurig resultaat, laat je dan nog voor je trouwdag opmaken, als 'proef make-up'. Zo kun je van te voren nog zeggen wat je ervan vindt en kan ik nog eventueel wat aanpassen. Neem bijvoorbeeld ook een stukje stof of foto mee van je jurk, zodat ik rekening kan houden met de kleuren.

Bruidsmake-up in de salon of op locatie in Gemeente Berkelland op de trouwdag zelf incl. ampul waardoor de make-up langer mooi blijft en de hele dag netjes blijft zitten.

Dag/feest/avond Make-up €37,50

Bruidsmake-up incl. proefmake-up €119,50

bottom of page