top of page

Beautiful bij SIS Body & Lifestyle lijn

Intens genieten met heerlijke geuren van de Body&Lifestyle lijn van Beautiful by SIS. Made in NL (Private Label), ontwikkeld & geproduceerd in eigen beheer.

Een weldaad voor je huid met de rijke texturen. Je merkt direct hoe zacht en gevoed je huid wordt. Vrij van PEG en SLS, met geuren die declaratievrij zijn van allergenen.

De 2 lijnen met ieder hun eigen unieke geur zijn te herkennen aan de kleuren PINK & GREEN.

Naast de producten bieden we ook mooie giftsets. Ook aan de kleine portemonnee en attenties hebben we gedacht, zodat iemand al vanaf €4,99 of €7,95 een cadeautje kan weggeven.

PINK

Met de geur PINK laat je je omarmen door een heerlijke warme, zachte geur. Deze geur bestaat uit de volgende noten:

TOPNOTEN Crystal Musk, Bergamot, Oranjebloesem en Framboos

HARTNOTEN Ylang Ylang, Jasmijn en Gouden Musk

BASISNOTEN Musk, Amber, Patchouli en Egyptische Papyrus

GREEN

Met de geur GREEN bevind je je in een vrolijke omgeving die je wakker en fris houdt. Je ruikt de natuur en frisheid.

Deze geur bestaat uit de volgende noten:

TOPNOTEN Citroen, Limoen, Sinaasappel

HARTNOTEN Lelietje van Dalen, groen blad, Jasmijn, Lavendel, Roos

BASISNOTEN Gourmand hout, Patchouli, Sandelhout, Vetiver

BLUE

Wij kunnen BLUE het beste omschrijven als mannelijk, stoer, sterk, zwoel & aantrekkelijk. WoMEN will love it!

Deze geur bestaat uit de volgende noten:

TOPNOTEN Italiaanse Bergamot, Ozonic, Mandarijn

HARTNOTEN Feuille Verte, Muguet

BASISNOTEN Sweet Musk, Ambert Tonka, Fir, Sandalwood

HAND & BODY WASH

Begin de dag goed met een verfrissende douche met de Beautiful by SIS Hand & Body Wash. De douchegel heeft de heerlijke geur van de PINK, GREEN of BLUE lijn. Maak je dag écht goed door deze te combineren met de Hand & Body Lotion uit dezelfde lijn. Zoals de naam al zegt: zet dit product niet alleen in je badkamer neer, maar ook in je keuken en toilet om je handen te wassen. Zo kun je op iedere plek en op ieder moment van de dag genieten van jouw eigen geuren. Verkrijgbaar in 200ml en 50ml mini.

Neem de mini's mee met een weekendje weg of vakantie en geniet daar van jouw favoriete geuren. 

HAND & BODY LOTION

Na een verfrissende douche of bad, verwen je je huid met Beautiful by SIS Hand & Body Lotion uit dezelfde geurlijn. Kies uit de heerlijke geuren van de PINK of GREEN lijn, passende bij de gelegenheid, het moment van de dag of de 'mood' waarin je bent. Geniet van de heerlijke rijke texturen die jouw huid comfortabel en zijdezacht aan laat voelen. Zoals de naam al zegt: zet dit product niet alleen in je badkamer neer, maar ook in je keuken en toilet om je handen na het wassen goed in te smeren en te verzorgen. Zo kun je op iedere plek en op ieder moment van de dag genieten van jouw eigen geuren. Verkrijgbaar in 200ml en 50ml mini.

De mini's zijn ideaal om in je tas of auto te leggen zodat je altijd je handen kunt verzorgen of van jouw favoriete geurlijn kunt genieten bij een weekendje weg of vakantie.

ROOM DIFFUSER

Verrijk je huis met de luxe geurstokjes van bbSIS. Een mooie eyecatcher voor in elk gedeelte van je huis, kantoor, salon, winkel etc. De houten stokjes absorberen de geur van de speciale blend van de geur en verspreiden deze in de lucht. Onze geuren gaan gemiddeld vier tot acht weken mee dus een lange tijd heb je er geen omkijken naar. Merk je dat de geur iets afneemt? Draai de stokjes even om en je geniet weer lange tijd van jouw favoriete geur. De gemiddelde levensduur van onze geuren varieert afhankelijk van de omgeving waarin ze worden gebruikt.

HOME SPRAY

Creëer direct een unieke geurbeleving met bbSIS Home Spray. Fris je ruimtes op en verdrijf onaangename geurtjes met de stijlvolle Home Sprays. Een paar keer sprayen is voldoende om de hele ruimte te verfrissen. De Home Spray is te verkrijgen in 2 verschillende aroma’s. De Home Spray is tevens geschikt voor kleding en beddengoed! Of spray jouw favoriete geur op een wasbal en gooi hem in de wasmachine of droger om jouw was heerlijk te laten ruiken. Verkrijgbaar in 200ml en 50ml mini.

De mini's zijn ideaal om mee te nemen of een leuk cadeau setje te geven aan een dierbare.

bottom of page